A urmărit-o în timp ce era cu fostul iubit, a înjunghiat-o și a luat-o în mașină. Ultimele clipe ale Denisei

Ies la iveală amănunte șocante în cazul crimei înfiorătoare din Gorj, unde o tânără de 19 ani a fost omorâtă de fostul iubit.

Individul a înjunghiat-o, apoi a pus-o pe bancheta din spate a mașinii și a condus zeci de kilometri până la Târgu Jiu, în timp ce fata agoniza.

Tânărul de 20 de ani nu s-a putut obişnui cu ideea că Denisa a pus capăt relaţiei şi a tot urmărit-o. La fel s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, când a văzut-o într-o maşină, cu un alt băiat. S-a ţinut după autoturismul celor doi kilometri întregi şi i-a şicanat în trafic. Într-un final, a ajuns față în faţă cu fosta iubită şi s-a năpustit asupra ei.

Simona Martin, mama fetei: “M-a sunat un prieten de-al lor, veniţi ca pe Denisa o înjunghie, o urcă în maşină şi plecă cu ea.”

 

 

Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: „Suspectul a înjunghiat-o, după care a urcat-o pe victimă în autoturismul sau şi a plecat cu aceasta în direcţia Târgu Jiu.”

A urmat o cursă de zeci de kilometri, până într-o curte din Târgu Jiu. Acolo au ajuns şi poliţiştii.

Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: „Au identificat autoturismul cu care suspectul transportase victima, pe bancheta din spate fiind găsită victima deja decedata. Această prezenta mai multe plăgi în zone vitale, care au condus în final la deces.”

După audieri, suspectul a fost reţinut, iar vineri va fi dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Elvis Belgiu, avocat: “Nu a dat niciun fel de declaraţie, este într-un şoc emoţional, urmează să fie dus la spital pentru nişte analize.”

Denisa tocmai susţinuse examenul de Bacalaureat, obţinuse o notă bună şi joi ar fi trebuit să îşi depună dosarul pentru a se înscrie la facultate.

Marius Badea, director Colegiul Economic Virgil Madgearu Târgu Jiu: “Sunt şocat, nici acum nu-mi pot reveni. Dar în timpul şcolii s-a plâns vreodată de aceste probleme? Absolut deloc, era o fată liniştită, în banca ei, îşi vedea de treabă, nu avea absente.”

Rudele tinerei spun că fostul iubit o tot ameninţa în ultima vreme, iar fata, speriată, ar fi cerut sprijinul Poliţiei.

Mătuşa a fetei: “Spunea că el nu o lăsă în pace nici dacă pleacă în străinătate şi tot nu scapă de el. A mers, a depus plângere la poliţie şi nu s-a rezolvat nimic, nimic.”

Simona Martin, mama fetei: “Nu s-a luat nicio măsură, au spus în felul următor, că nu pot face nimic decât dacă îl prind în fapt. Asta e faptul, că a omorât-o.”

Individul este acuzat acum de omor şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte pentru care riscă să fie trimis 25 de ani în spatele gratiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here