Tată din Dej, reţinut după ce şi-a abuzat fiica timp de 4 ani. Bărbatul cere arest la domiciliu, acolo unde se află şi victima

Timp de 4 ani, o adolescentă din Dej a trăit un coşmar în propria casă: fata era agresată sexual chiar de tatăl ei. Totul a ieşit la iveală când copila nu a mai suportat abuzul şi a povestit unor cunoştinţe prin ce trecea.

Bărbatul a fost reţinut şi a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Şocant este că acum vrea să se întoarcă acasă şi cere arestul la domiciliu, adică exact acolo unde este acum şi fiica lui. Avocatul bărbatului a cerut să fie cercetat în stare de libertate sau în arest la domiciliu, însă judecătorul a respins cererea. Decizia a fost contestată şi o hotărăre finală va fi luată până la finalul săptămânii.

Bărbatul şi-a abuzat fiica timp de 4 ani

Coşmarul fetei a început în 2017, când avea doar 10 ani. Agresorul profita de ea doar când erau singuri acasă, astfel că nimeni nu a bănuit nimic. Zilele trecute, fata i-a povestit unei prietene prin ce trece, iar aceasta a sesizat poliţia.

Anchetatorii i-au anunţat pe cei de la Protecţia Copilului, care au trimis un psiholog care să o ajute pe victimă. Specialiştii au decis momentan ca fata să rămână alături de mama ei la domiciliu şi nu într-un centru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here