EL este românul UCIS după ce a coborât din AUTOCARUL care-l aducea din ITALIA. Lucian venise acasă după 13 ANI

Lucian C. este românul care a murit în tragicul accident de pe drumul european, E583, în județul Iași.  Românul se întorcea casă după 13 ani petrecuți în Italia, când, foarte aproape de casă, a coborât din autocar în miez de noapte şi a vrut să traverseze şoseaua pentru câteva secunde.  O mașină care circula cu mare viteză l-a spulberat, bărbatul murind pe loc .

Bărbatul ucis la Bălțați, în comuna ieșeană Sârca, de un șofer care nici nu a oprit să vadă ce a făcut, se întorsese acasă după 13 ani de când a plecat din țară, potrivit tatălui său, un bărbat de 72 de ani.

„El nu a mai venit acasă de 13 ani. Acum a venit să-și schimbe actele. Știam că trebuie să vină, nu știam exact în ce zi, dar știam că trebuie să ajungă. Iată că s-a întâmplat nenorocirea…”, a spus tatăl bărbatului ucis pentru BZI.

Lucian era căsătorit și avea o fată ce urma să împlinească în toamnă 18 ani. „El era căsătorit, avea o fată care acum, în toamnă, va face 18 ani… Muncea în construcții, avea casa lui aici, la Țigănași”, a mai spus tatăl bărbatului.

EL este românul UCIS după ce a coborât din AUTOCARUL care-l aducea din ITALIA

 

Familia lui Lucian este revoltată de faptul că șoferul care l-a ucis nici nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. „Eu am înțeles că fiul meu a fost vinovat, dar șoferul ăla nu putea măcar să oprească? Să spună că îi pare rău sau ceva. Nu înțeleg cum poți să fii așa. Am și eu permis de o viață, dar așa ceva nu am făcut”, a mai completat tatăl bărbatului ucis.

Luvcian venise din străinătate pentru a-şi schimba buletinul la Iaşi, dar nu a mai ajuns, căci a sfârşit tragic la doar câţiva kilometri de casă, după ce a coborât din autocar în miez de noapte şi a vrut să traverseze şoseaua pentru câteva secunde. Nu s-a asigurat la traversare şi a fost spulberat de un un autoturism care circula cu mare viteză, dinspre Iaşi spre Roman. A murit pe loc.

Şoferul şi-a continuat drumul până la Cucuteni, fără oprire, acolo unde a fost prins de poliţişti, câteva ore mai târziu. În momentul în care a fost găsit, bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului, însă pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here