Bărbat, mort într-un accident rutier la Mihăieşti. Șoția și fetița de 4 ani, grav rănite. Intervine elicopterul SMURD

Un bărbat de 41 de ani a murit, iar o femeie de 39 de ani şi un copil de 4 ani sunt răniţi, în urma accidentului rutier petrecut, miercuri, pe DN 1F Cluj-Napoca – Zalău, în zona localităţii clujene Mihăieşti.

„Autoturismul condus în direcţia judeţului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani şi un minor în vârstă de 4 ani. Şoferul autocamionului, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Neamţ, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, informează IPJ Cluj.

Iniţial, ISU Cluj anunţase că accidentul s-a soldat cu trei răniţi.  „În jurul orei 15.00, a fost înregistrată o solicitare pentru intervenţia pompierilor ca urmare a unui accident rutier produs între un autocamion şi un autoturism, pe raza localităţii Mihăieşti, comuna Sânpaul. La faţa locului a fost dislocat un dispozitiv mărit pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, constituit din patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ şi un elicopter SMURD. O femeie de circa 40 de ani a fost descarcerată din autoturism şi a fost preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital. O fetiţă de 4 ani a primit asistenţă medicală de urgenţă la faţa locului şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul accidentului au constatat că un bărbat, de circa 40 de ani, prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa„, a informat, ulterior, şi ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here