Patru persoane, printre care 2 copii, accidentați chiar pe trotuar. Șoferul a fugit de la locul faptei

Un tânăr de 27 de ani a intrat, ieri după-amiază, cu maşina pe un trotuar şi a lovit patru persoane, printre care şi doi copii, în Oradea. Șoferul a părăsit locul accidentului, dar s-a prezentat apoi la Poliție unde și-a recunoscut fapta. În urma testării a reieşit faptul că bărbatul era sub influenţa drogurilor.

Accidentul s-a petrecut, ieri după-amiază. Șoferul în vârstă de 27 de ani a demarat în trombă cu mașina și a pătruns pe un trotuar unde a lovit patru persoane, doi adulți și doi copii. Din fericire, ei au fost răniți ușor. Doi bărbați și un minor de 15 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Inițial, șoferul a fugit de la locul accidentului, însă ulterior s-a prezentat la poliție unde și-a recunoscut fapta, transmite Digi24.ro. Pentru că existau suspiciuni de consum de substanțe interzise, șoferul a fost testat rapid pentru droguri și a ieșit pozitiv. Acestuia i s-au recoltat și probe biologice. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și consum de substanțe psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here