Accident grav în Olanda. Doi români morți într-un microbuz plin cu muncitori. Șoferul, la un pas de acuzare

Un microbuz care transporta nouă muncitori români a intrat în coliziune cu o maşină într-o intersecţie din Olanda. Muncitorii sunt de naţionalitate română. Doi români au decedat în accident. La un an de la tragedie, șoferul român al microbuzului, la un pas de urmărire penală

Un accident rutier în care sunt implicaţi cetăţeni români s-a petrecut în Olanda la sfârșitul lunii mai 2020. Un microbuz care transporta nouă muncitori sezonieri români a intrat în coliziune cu un alt autovehicul la intersecţia dintre Medemblikkerweg (N240) şi Wagenpad, în Middenmeer.

Doi pasageri ai microbuzului au murit în urma impactului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din România. Şoferul microbuzului, tot de naționalitate română, nu s-a asigurat atunci când a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o altă maşină. Ambele autovehicule au fost proiectate în afara carosabilului. Poliţiştii nu au descoperit alcoolemie în cazul şoferului. Șoferul român al microbuzului este considerat suspect. Acesta nu a cedat trecerea, în urma căreia doi ocupanți ai vehiculului său au murit.

Justiția din olanda urmează să stabilească în curând dacă șoferul român va fi urmărit penal pentru coliziunea fatală de la intersecția Medemblikkerweg (N240) cu Wagenpad, pe 26 mai anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here