Italia. Cristian, șoferul român de TIR care și-a omorât iubita, era conștient și își dorea să o ucidă: Mihaela nu a mai avut nicio șansă

Expertul criminalistic în cazul în care Cristian Daravoinea, șoferul român de TIR în vârstă de 36 de ani, acuzat că și-a ucis iubita, Mihaela Roua, în vârstă de 32 de ani, în Italia, în octombrie 2019, susține că românul era conștient și că își dorea să o omoare.

„Cristian era capabil să înțeleagă și să își dorească momentul crimei”, a spus expertul în fața judecătorilor.

Românca, în vârstă de 32 de ani, ucisă de soțul ei, Cristian Daravoinea, la apogeul unei dispute din casa lor din Nereto, a fost omorâtă cu o serie de răni înjunghiate, dintre care multe au fost letale.

Cristian a lăsat-o pe Mihaela fără viață pe podeaua bucătăriei. Potrivit psihiatrului criminalist Renato Ariatti, Cristian era lucid în timp ce își ucidea soția. El a întocmit raportul pe baza cererii judecătorilor Curții de Asize.

În timpul interogatoriului, bărbatul a marcat întotdeauna momentele crimei, moment cu moment. El a spus că a pierdut controlul pentru că Mihaela l-a privit „ca pe un sclav”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here