Un șofer ROMÂN a ARUNCAT din MICROBUZ, în Austria, zece persoane care îl plătiseră să le ducă în Germania

Microbuzele, dubele și camioanele de mici dimensiuni sunt atent verificate de polițiștii austrieci. De aceea un român de 47 de ani, care trebuia să își ducă „clienții” până în Germania, i-a aruncat pe cei zece imigranți ilegali din microbuz la Eggerding, în Austria Superioară. Românul a fost prins și arestat la scurt timp după aceea.

Un român în vârstă de 47 de ani este acuzat că, după ce marți, în jurul orei 19.10, a permis unui număr de zece persoane din Afganistan, Siria și Iran să urce în microbuzul lui cu promisiunea de a-i duce, contracost, în Germania, după doar 30 de minute, în zona comunei Eggerding, a dat jos aceste persoane din vehiculul său din motive necunoscute, lucru care a fost observat de un locuitor din zonă.

Martorul a informat poliția și, după o căutare inițiată, care a implicat mai multe patrule și o patrulă de câini de serviciu, au putut fi reținute în total șapte persoane. Trei persoane, necunoscute până în prezent, au fost transportate de șoferul unei limuzine negre.

De asemenea, a fost lansată o căutare pentru șoferul microbuzului. El a fost oprit de poliția germană în jurul orei 19.50 pe A3, la intersecția cu Iggensbach. Parchetul din Ried im Innkreis a emis un mandat de arestare UE pe numele său și a fost arestat temporar de poliția germană, potrivit Krone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here