O tânără avocată din Iași a murit după ce s-a aruncat dezbrăcată pe geam de la etajul 6

O tânără avocată din Iași a murit după ce s-a aruncat sâmbătă dezbrăcată de la etajul 6 al unui bloc, în urma unui conflict cu iubitul său, și el avocat. Cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineața, la ora 04.30, prin apel unic de urgență 112, că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iași. Apelul a fost făcut chiar de iubitul tinerei, un cunoscut avocat, scrie Ziarul de Iași.

Tânăra de 26 de ani, de asemenea avocată în Baroul Iași, a murit pe loc. Din primele informații, cei doi locuiau împreună și s-au întors de la o petrecere, unde s-au certat.

Au ajuns acasă băuți și au continuat să se certe, iar la un moment dat tânăra s-a dezbrăcat și s-a aruncat pur și simplu pe geam, de la etajul 6.

Iubitul tinerei este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, întrucât este avocat, iar polițiștii așteaptă acum rezultatele necropsiei.

Femeia nu avea urme de violență pe corp, dar cei doi se certau des. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Sursa: StirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here