Belgia. EI sunt MUNCITORII MORȚI, dintre care un ROMÂN, după ce o școală s-a prăbușit: „Erau BĂIEȚI GROZAVI!”

Cinci muncitori din construcţii, dintre care doi sunt cetățeni moldoveni, unul român și doi portughezi, au murit după prăbuşirea parţială a unei şcoli la Anvers în Belgia.

„Carlos, Antonio și Cristi erau muncitori sârguincioși și băieți grozavi”, relatează presa din Belgia

Corpurile lor vor fi transferate în patria lor mamă.

Serviciile de urgenţă au scos de sub dărâmături mai multe persoane. Cinci dintre ele fiind moarte. Autorităţile belgiene au cerut oamenilor să evite zona. Momentan, cauzele prăbușirii sunt necunoscute.

În ceea ce privește cei nouă răniți, care rămân cu prognostic rezervat, patru sunt de naționalitate română, alți patru sunt ucraineni și unul este portughez.

Potrivit MAE, un muncitor român a murit, iar alți patru au fost răniți de asemenea în tragedia din orașul belgian Anvers.

Amintim că imobilul care s-a prăbușit, o școală primară din districtul Nieuw Zuid al orașului Anvers, se afla încă în construcție, astfel că în ea nu se desfășurau ore. Aceasta urma să fie gata pentru a-și deschide porțile elevilor la începutul anului școlar, pe 1 septembrie. Din acest motiv, lucrările au fost intensificate. Însă, vineri după-amiază, din cauze încă necunoscute, o parte a clădirii s-a prăbușit și a doborât și schelele pe care se aflau muncitorii.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here