Ironie totală. Aduceți toate sticlele de Coca-Cola și Heineken la mine. Ce a făcut ucraineanul Yarmolenko la București

Gestul lui Ronaldo de a îndepărta sticlele de Coca-Cola continuă să facă valuri: unii fotbaliști l-au copiat, alții din contră.

După victoria de pe Național Arena din meciul cu Macedonia de Nord, Andryi Yarmolenko a profitat de lumina reflectoarelor și a mutat sticlele de Coca-Cola și Heineken mai aproape. Gestul vine după ce selecționerul Rusiei, Stanislav Chercesov, a băut dintr-o sticlă de Cola, iar momentul s-a viralizat în social media.

La conferința de presă, fotbalistul i-a distrat pe cei prezenți atunci când le-a cerut celor de la Coca-Cola și Heineken să-l contacteze. El nu are nicio problemă cu sticlele celor doi mari sponsori ai Euro 2020

“L-am vazut pe Cristiano Ronaldo, dar eu vreau sa mut sticlele aici, așa că rog sa fiu contactat!”, a spus Andryi Yarmolenko.

UEFA le cere jucătorilor să nu mai îndepărteze sticlele sponsorilor

UEFA le cere jucătorilor să nu mai îndepărteze sticlele cu băuturi care provin de la sponsori, după gesturile făcute de Cristiano Ronaldo şi Paul Pogba, informează presa internaţională.

Joi, UEFA “a reamintit echipelor participante că aceste parteneriate sunt destinate organizării turneului şi pentru a asigura dezvoltarea fotbalului în toată Europa, în special pentru tineri şi femei”.

Managerul competiţiie, Martin Kallen, a asigurat că problema principală a fost gestul lui Ronaldo, dar că există o oarecare înţelegere faţă de jucătorii care adoptă acest comportament, faţă de alcool, din motive religioase.

UEFA nu a luat nicio măsură disciplinară până în prezent.

UEFA le-a cerut jucătorilor celor 24 de echipe să nu mai mute băuturile de la sponsori. Directorul Euro 2020, Martin Kallen, a declarat că forul a comunicat cu echipele referitor la această problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here