Stefania și copiii ei, UCIȘI de concubin, în GERMANIA. Lili Maria avea 11 ani, iar Luca – 4. CADAVRUL fetiței, descoperit în PĂDURE

Lili Maria, o fetiță de 11 ani dispărută de duminică, a fost găsită moartă, ieri, într-o pădure, la 20 km de casă, în Schneverdingen, landul Saxonia Inferioară, Germania. 

Corpul fetei avea urme de violență, precum cel al mamei și fratelui ei, au declarat astăzi autoritățile.

Trupurile neînsuflețite ale Stefaniei L., în vârstă de 35 de ani, și fiului ei Luca, în vârstă de 4 ani, au fost descoperite duminică într-o casă în Bispingen.

Partenerul mamei este acum arestat sub suspiciunea de crimă. Tânărul de 34 de ani nu a dorit să facă nicio declarație cu privire la teribila faptă.

Potrivit anchetatorilor, momentan nu există niciun motiv care să-l fi provocat pe bărbat să recurgă la acest gest.

 

Mama și cei doi copii ai ei, uciși

 

Duminică la amiază, o dramă teribilă lovește familia din Bispingen, nu departe de A7. Într-o clădire rezidențială de la marginea zonei rezidențiale, Stefania, în vârstă de 35 de ani, și fiul ei Luca, de 4 ani, sunt găsiți morți. Ambele cadavre prezentau semne de violență. Lili Maria, fiica de 11 ani, care a fost și ea ucisă și care locuiește în casă, a dispărut fără urmă de la locul crimei.

În ziua crimei, un bărbat de 34 de ani a fost arestat la Schneverdingen. Se spune că s-a desfășurat grupul special de lucru (SEK). Persoana arestată este partenerul de viață al femeii ucise. Bărbatul suspect nu a comentat încă acuzația. El va fi adus în fața unui judecător.

De la teribila crimă, fiica victimei de 11 ani era dispărută. Ea fost descoperită ieri, moartă într-o pădure.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească cum s-au petrecut tragicele evenimente și nu oferă momentan informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here