Luis Lazarus, mesaj de pe patul de spital: „Sunt Zombie Lazarus. Am luat patru covizi, trei tulpini”

Luiz Lazarus s-a filmat de pe patul de spital. Deși se vorbea că aceasta ar avea Covid, acum spune că a fost răcit. O parte din presa mondenă a scris că acesta ar fi fost în stare gravă. 

„Sunt Zombie Lazarus și în caz că nu ați aflat, eram în stare gravă, era să dau ort popii, era să mi se întâmple nu știu ce… sau nu, vorbesc aiurea. De fapt, acum mi se întâmplă aceste lucruri! După cum observați, sunt în pericol de moarte, vai, sunt plin de boli. Am luat patru covizi, trei tulpini, toate tulpinile sunt aici, în capul meu, iată, am și făcut implant de tulpini de covizi. Sunt peste tot, da!”, a glumit Luiz Lazarus, într-un video publicat pe pagina de Facebook.

„Am auzit că s-a spus că sunt în stare gravă și că eu, cel mai virulent și cel mai periculos contestatar anti-restricții, iată, mi-am găsit nașul. Ooo, măi sărăcuților, cine v-a supărat? Sunteți agitați tare că a răcit și Lazarus un pic și a vrut să facă niște perfuzii la spital și acum gata, toată lumea a luat-o razna?!

 

Senatoarea Diana Șoșoacă a spus zilele trecute că Lazarus a avut simptome de răceală, iar miercuri seară se simţea bine. Ulterior, el s-ar fi testat și a aflat că este pozitiv.

„LUIS LAZARUS NU ARE COVID! LE-AR PLACEA ĂSTORA SA AIBA! ARE PNEUMONIE! 5 TESTE NEGATIVE COVID! SI EI TOT COVIDAT IL CONSIDERA! DEOCAMDATĂ ESTE MAI BINE SA NU VORBEASCĂ! IA UITE CE REZULTATE SE PRIMESC IN SPITAL LA INTERVAL DE 2 ORE! NOAPTEA MINTII! M-A RUGAT SA VA TRANSMIT ACESTE DATE!“, scrie Diana Șoșoacă pe pagina sa de facebook, arătând un mesaj de la Lazarus în care  se observă o captură cu 2 SMS-uri cu rezultate diferite ale testului Covid, primite în aceeași zi de realizatorul Tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here