Cazul șocant care i-a lăsat mască și pe anchetatori! Un tată din Iași a reușit să-și violeze ambele fiice, în repetate rânduri. Una dintre ele avea 27 de ani. Cum a ieșit povestea de groază la iveală

Un individ din județul Iași a fost pedepsit de judecători, după comiterea unor fapte abominabile. Inițial, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ioan B. la o pedeapsă totală de 13 ani de temniță, pentru viol. Conform anchetatorilor, ieșeanul și-ar fi violat ambele fiice, una dintre victime fiind încadrată într-un grad sever de handicap. Dosarul a ajuns pe mesele magistraților de la Curtea de Apel Iași, care urmează să îi stabilească soarta individului

Caz incredibil la Iași. Un individ a fost condamnat la pușcărie după ce și-a violat fetele. Întreaga grozăvie a ieșit la iveală după ce una dintre fete și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut. Poate că asta nu s-ar fi întâmplat niciodată și calvarul fetelor ar fi continuat, dar o doză de curaj a făcut ca totul să se termine. Pentru a le proteja pe tinerele abuzate, reporterii „BZI” nu vor prezenta prea multe date legate de identitatea lor sau de locul în care s-au petrecut nenorocirile. Inițial, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ioan B. la o pedeapsă totală de 13 ani de pușcărie, pentru viol. Potrivit procurorilor ieșeni, individul și-ar fi violat ambele fiice, una dintre victime fiind încadrată într-un grad sever de handicap. Dosarul a ajuns pe mesele magistraților de la Curtea de Apel Iași, care urmează să îi stabilească soarta individului.

Ieșeanul, acuzat că și-a violat ambele fiice

Procesul ieșeanului Ioan B. a început pe data de 13 aprilie 2017. Atunci, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a individului, sub acuzația de viol. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de patru ani, individul și-ar fi abuzat sexual ambele fiice, adulte. De asemenea, oamenii legii au susținut că una dintre cele două tinere suferă de un handicap sever. La ceva timp de la producerea incidentelor din casa groazei, victimele le-au povestit procurorilor prin ce au trecut. Imediat, oamenii legii au mers și l-au săltat pe suspect, ducându-l la audieri. Mai apoi, anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui Ioan B., pentru comiterea mai multor infracțiuni de viol.

Ce s-a întâmplat în casa groazei din Iași

Povestea a început pe data de 3 martie 2016. Atunci, una dintre fete i-a povestit mamei sale prin ce a trecut. Trebuie precizat că bărbatul a divorțat, iar fata cea mare, de 27 de ani, a rămas la el. De câte ori a violat-o, este greu de spus. Cert este că anchetatorii au stabilit că s-a întâmplat în repetate rânduri. Surse din anchetă au spus că tânăra ce suferă de un handicap a fost constrânsă și abuzată, pentru că nu se putea apăra. Cum a reușit individul să o abuzeze și pe cea de-a doua fiică este greu de spus. Cert este că asta s-a întâmplat.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul își va petrece următorii ani din viață în spatele gratiilor. Din câte se pare, tânăra cu handicap a ajuns în grija mamei din momentul în care individul a fost arestat. Chiar dacă pedeapsa este de 13 ani, cel mai probabil bărbatul va fi eliberat mai devreme, asta dacă decizia judecătorilor va fi definitivă. La Iași au mai existat cazuri asemănătoare de-a lungul timpului, însă copilele erau minore. Cum a reușit acest individ să facă asta având ambele fiice majore, este greu de spus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here