Caz șocant la Buzău. Copil de 3 ani, UCIS în bătaie de mamă. Micuțul avea mușcături pe tot corpul

Un copil în vârstă de numai 3 ani a fost ucis în bătaie de mama sa. Se pare că femeia a intrat în depresie, după ce concubinul actual se afla în străinătate în momentul în care a născut băiețelul.  

Caz șocant într-o localitate din județul Buzău. Un copil în vârstă de 3 ani a fost ucis în bătaie de mama sa.

Suspecta are 27 de ani. Din primele date se pare că, într-un moment de furie, și-a bătut copilul până l-a lăsat fără suflare. Micuțul se afla în cameră cu doi frați mai mari, un băiat de 4 și o fată de 11 ani. Cadrele medicale chemate să-l preia pe micuț l-au găsit în cardio-respirator. Deși s-au chinuit să-l resusciteze ore bune, micuțul nu a supraviețuit.

La autopsie, s-a stabilit că moartea micuțului a fost una violentă, cu hemoragie intracraniană și cu mușcături pe tot corpul.

Fetița de 11 ani, sora băiețelului, a rupt tăcerea. Ea a povestit că mama sa l-a bătut pe cel mic și la mușcat.

Totul s-a întâmplat pe 01 februarie, însă acest caz a ieșit abia acum la iveală.

Toți cei trei copii au tați diferiți, iar băiețelul decedat ar fi fost născut când concubinul acesteia era plecat din țară. Bărbatul a acceptat situația însă scandalurile se țineau lanț în familie din această cauză. Acesta ar fi fost motivul pentru care femeia a intrat în depresie și s-a răzbunat pe copil, transmite corespondentul Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here