Modul uluitor prin care a murit un bărbat de 29 de ani, din Iaşi. Soţia lui este în stare de şoc. „Trăiam din ce câştiga el şi din alocaţia copiilor”

Un tânăr de 29 de ani, din Iaşi, a avut un sfârşit tragic. Iulian Condurache lucra pe un şantier din Bucureşti şi a încetat din viaţă după o ieşire cu prietenii. O căzătură în timpului unui meci de fotbal i-a fost fatală.

  • Iulian Condurache juca fotbal cu prietenii lui
  • A căzut pe gazonul artificial şi s-a lovit la cap

Bărbatul a alunecat pe gazonul artificial şi s-a lovit puternic la cap. A stat două săptămâni în comă, dar medicii nu au putut să mai facă nimic.

Iulian Condurache a murit după un meci de fotbal

Diana Condurache este în stare de şoc. Soţia lui Iulian are 23 de ani şi a rămas singură cu cei doi copii minori, Alberto şi Sofia.

Am vorbit cu el cu o seară înainte și era bine, fericit. Nu m-am gândit niciodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Era plecat de doi ani în București, unde lucra pe șantier și venea destul de rar acasă. Trăiam din ce câștiga el și alocațiile copiilor. Când avea timp liber îi plăcea mult să joace fotbal. Știu că a mers cu câțiva băieți să joace fotbal și după 20 de minute am primit un telefon în care mi s-a spus că Iulian e la spital în stare gravă. În primele momente nu înțelegeam ce se întâmplă și am crezut că e confunzie.

Până la urmă am acceptat situația, dar nu am încetat nicio clipă să sper ca își va reveni și că vine acasă sănătos. Mergeam în fiecare zi la biserică și mă rugam să scape. Când vorbeam cu medicii, îmi spuneau că starea lui evoluează spre bine, dar a doua zi îmi spuneau că iar nu e bine. Timp de două săptămâni, cât a stat în comă, am trăit cu speranța că își revine. Pe data de 26 august 2020, când am văzut că mă sună de la spital, am început instant să plâng, iar când mi-au spus că a murit, îl întrebam pe Dumnezeu cu ce am greșit, de ce mi l-a luat.

Fetița noastră nici nu-l cunoaște foarte bine, pentru că stătea foarte puțin acasă. Muncea foarte mult pentru noi. Cand am vorbit ultima dată cu el, mi-a spus cât este de fericit că a reușit să strângă bani și să facem o mică petrecere la fată. Mi-a mai spus că abia așteaptă să vină să stea cu noi acasă și că îi este tare dor de noi. Banii pentru petrecere i-am folosit la înmormântarea lui. Băiatul este mai mare, are 5 ani, și el a înțeles situația„, a declarat Diana Condurache pentru BZI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here