Preot din Curcani înregistrat când îi făcea avansuri unei fete de 14 ani la spovedanie: „Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da”

Caz revoltător într-un sat din judeţul Călăraşi. Un preot i-ar fi făcut avansuri sexuale unei copile chiar în timpul spovedanei. N-ar fi fost prima oară când se întâmpla asta şi chiar omul bisericii i-a recunoscut fetei că o place de mai mulţi ani. Fata de 14 ani a înregistrat toată conversaţia şi le-a arătat părinţilor care au depus-o ca probă la poliţie.

Înregistrarea făcută de fata de 14 ani surprinde şi momentul în care preotul spune că ar vrea să o sărute.

”Sincer aş vrea să te sărut şi eu. Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa mai din priviri”, îi spune preotul copilei de 14 ani.

Preotul a recunoscut că e vocea lui pe înregistrări

Preotul în cauză a fost deja audiat de procurori și este anchetat pentru corupere sexuală de minori după ce încă de sâmbătă plângerea părinților fetei a ajuns pe masa polițiștilor.

Audiată a fost și fata de 14 ani și mama ei.

Potrivit surselor Observator, preotul a recunoscut că este vocea lui cea care se aude pe înregistrări. Chiar și așa, reprezentanții Arhiepiscopiei susțin că nu îl vor suspenda pe acesta până la finalizarea anchetei mai ales pentru că au ”suspiciunea că întreaga înregistrare a fost trucată”.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here