Studenta care a fost găsită fără suflare intr-o cameră de cămin din Tudor Vladimirescu ar fi murit prin otrăvire

Studenta care a fost găsită moartă intr-o cameră de cămin din Tudor Vladimirescu ar fi murit prin otrăvire. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânără s-ar fi sinucis dupa ce ar fi înghițit mai multe pastile. Aceasta informație nu este însă confirmată oficial, fiind doar o speculatie a anchetatorilor.

UPDATE: UPDATE: Reporterii BZI.RO au aflat cine este studenta. Carmen Macovei era studentă în anul 1 la o facultate din cadrul Universității Gheorghe Asachi din Iași.

UPDATE: Vă aducem aminte faptul că o studentă în vârstă de 19 ani (inițial se credea că are 23 de ani) a fost găsită moartă în camera de cămin din campusul studențesc Tudor Vladimirescu din Iași.

Cert este faptul ca trupul neînsuflețit al studentei de 23 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se va stabili cauza exacta a mortii. Ieri, anchetatorii nu au exclus varianta unei crime, însă treptat se pare ca au ajuns pe pista care duce către sinucidere.

Zi încărcată pentru criminaliştii din Iași după ce un apel la numărul unic de urgentă 112 anunţa faptul că trupul fără suflare a unei studente care stătea într-un cămin din campusul Tudor Vladimirescu din Iași a fost descoperit chiar de portarul unităţii de cazare. Iniţial se credea că studentă are 23 de ani. Totuşi, după primele informaţii din anchetă se pare că studentă se numeşte Carmen Macovei şi avea 19 ani. Era în anul 1, studentă la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatica Aplicată Iaşi din cadrul Universităţii Tehnice ” Gheorghe Asachi ” din Iași.

Tânăra era în anul 1 iar anunţul morţii i-a şocat pe apropriaţi care şi-au exprimat cele mai sincere condoleanţe pe reţelele de socializare

Mesajul celei mai bune prietene după anunţul că studenta Carmen Macovei a fost găsită moartă

Pe reţelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanţe la adresa studentei care a fost găsită moartă într-o cameră de cămin din campusul studenţesc Tudor Vladimirescu din Iași. Cea mai bună prietenă a ei a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, un mesaj prin care aceasta îşi exprimă cele mai sincere regrete şi condoleanţe familiei

Sunt șocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu o ființă atât de gingașă….nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la școală….nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător ca și Alexandra ….mult prea devreme, aveai un viitor în față. Condoleanțe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu, odihnește-te în pace! se arată în textul publicat de prietena lui Carmen Macovei pe reţelele de socializare.

Contactată de reporterii BZI.RO, prietena fetei a spus că a vorbit acum ceva timp cu aceasta dar nu a trăit niciodată cu sentimentul că ar fi avut probleme care să o împingă la un gest reprobabil:

Am vorbit cu ea acum foarte mult timp în urmă. Nu mi-a zis niciodată că avea probleme sau ceva de genul, a menționat tânăra

O  doua prietenă a afirmat, pentru BZI.RO faptul că nu știa nimic despre starea ei psihică și că nu știe cu exactitate ce a dus la declick-ul ei

Nu știm absolut nimic de ea care a fost starea ei psihică care au fost motivele pentru care a făcut astfel de chestii

O studentă a fost găsită decedată în camera de cămin din campusul Tudor Vladimirescu

Studentă în vârstă de 19 de ani domiciliată în localitatea Cârlibaba din judeţul Suceava nu răspundea la telefon, motiv pentru care parinitii au fost extrem de îngrijoraţi şi au sunat la 112. În cele din urmă, portarul căminului a deschis camera în care era cazată studentă şi au observat faptul că fata este fără suflare. De urgentă, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a putut doar să constate decesul. La faţa locului au intervenit criminaliştii dar şi oamenii legii. Iniţial, s-a luat în calcul absolut toate ipotezele chiar şi o posibilă crimă dar şi o posibilă sinucidere.

De altfel, politististii din cadrul IPJ Iași au avut o primă reacție oficială în legătură cu anunţul morţii studentei:

În jurul orei 20:00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu a fost găsită o tânără de 23 de ani posibil decedată. Potrivit primelor informaţii nu au fost găsite urme de violenţă fizică asupra victimei.”, au precizat reprezenatii IPJ IAŞI

Totuşi, după anchetă preliminară se pare că oamenii legii inclină spre o sinucidere a fetei. Sinuciderea ar fi survenit în urma ingerării a mai multor pastile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here