Zeci de ROMÂNI și-au văzut MOARTEA cu ochii. AERONAVA Tarom, în care se aflau, la un pas de PRĂBUȘIRE

Pasagerii unui avion Tarom, care trebuia să aterizeze la Iaşi, au trecut, noaptea trecută, prin clipe de groză. Aeronava ce zbura pe pe ruta Hurghada (Egipt) – Iaşi a fost la un pas de prabuşire. Problemele ar fi apărut la scurt timp de la decolare, iar comandantul ar fi refuzat să întoarcă avionul sau să aterizeze pe un alt aeroport.

Aeronavă de tip YR-BGD, denumită „Deva” a fost la un pas să se prăbuşească noaptea trecută. Avionul se afla deasupra Istanbului, când problemele tehnice ar fi apărut la generator, care pur şi simplu a picat. La bordul aeronavei se afla şi un angajat din partea personalului tehnic, probabil deoarece acest tip de avion ar fi trebuit scos din funcţiune de mult timp, deoarece are aproximativ 27 de ani.

Pe tot parcursul zborului, din Egipt, până la Iaşi, avionul Tarom a avut mai multe turbulențe, care i-au făcut pe pasageri să treacă prin adevărate clipe de groază, scrie BZI.ro.

Într-un final, cu o întârziere de aproximativ o oră, aeronava a aterizat la Iaşi pe data de 1 mai 2021, în jurul orei 3:30. Când s-au văzut la sol, teferi, pasagerii au răsuflat uşuraţi şi şi-au dat seama că, de fapt, au trecut la un pas de moarte. Astfel, zeci de ieşeni s-au bucurat nespus că au reuşit să treacă de momentele de groază şi să ajungă acasă, la cei dragi. Reprezentanţii Tarom au fost contactaţi de reporterii BZI,  însă, până la această oră nu au oferit niciun răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here