Ea este Alexandra, fata de doar 17 ani care a murit în duminica Floriilor, în mașina unui inconștient

O fată de doar 17 ani și-a pierdut viața ieri seara într-un accident care a avut loc în municipiul Constanța.

Fata care a murit la intrarea în Ovidiu, la doar câțiva kilometri de Constanța este din județul Argeș.

„Dumnezeu sa te ierte și sa te odihneasca in pace. Nu acceptam încă realitatea vrem sa credem ca e un coșmar urat din care ne trezim mai devreme sau mai târziu, ne-ai lăsat cu foc in inimi și durere in suflete”. „Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos, chip frumos, nu mai pot și nu-mi vine sa cred că este adevărat, nu am sa te uit toată viața mea”, au scris rudele Alexandrei.

Cum s-a produs accidentul:

„În jurul orei 20.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A, în orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 26 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 23 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, de 17 ani, pasageră în primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a 4 persoane (cei doi conducători auto, precum și câte un pasager din fiecare autoturism). În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală,” informeaza IPJ.

Iată imagini de la locul accidentului:

Va asteptam pe grupul „Stirile de astazi”, sa comentam impreuna subiectele zilei! . Intra aici >>> https://www.facebook.com/groups/755260381856417

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here