Mesajul unui medic pentru antivaccinişti: Fiecare om care se vaccinează împotriva COVID-19 vă cedează dumneavoastră un loc în terapie intensivă

Medicul Gabriel Diaconu a tras un semnal de alarmă, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, pentru persoanele care nu doresc să se vaccineze împotriva Covid-19, spunând că cetăţenii care se vaccinează cedează un loc la ATI celor ce susţin campaniile antivaccinare.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni nu erau suficiente vaccinuri, dar erau mulţi oameni care doreau să se vaccineze, acum sunt doze de vaccin disponibile, dar nu mai sunt doritori.

Medicul  Gabriel Diaconu a făcut sâmbătă o postare pe pagina persoanală de Facebook, în care a spus că fiecare om care se vaccinează cedează un loc la Terapie Intensivă şi face cadou celor ce  nu doresc să se imunizeze, un ventilator, cu tot cu echipă de îngrijire.

,, O doamnă, Elena Elena (aşa se recomandă), îmi scrie că îmi cedează vaccinul.

Îmi plac la nebunie aceşti oameni, cum îşi închipuie ei că mai întâi au drepturi, după aia şi le iau în proprietate, după care şi le cedează mărinimos.

Stimată doamnă Elena Elena, lucrurile stau un pic invers.

De fapt, fiecare om care se vaccinează împotriva COVID vă cedează dumneavoastră un loc în terapie intensivă. Vă face cadou un ventilator cu tot cu echipă de îngrijire.

Fiecare om care se vaccinează vă cedează un loc la masă la restaurant sau la terasă, un bilet la mare sau la meci sau la concert.

Vă mai deschide un pic calea să plecaţi la muncă fix unde vrea glanda dumneavoastră suprarenală,

Vă mai dă şi două lumânări de aprins la biserică, una la vii alta la morţi.

Fapt este, Doamnă Elena Elena, că nimic nou nu s-a schimbat sub soare, nişte români muncesc, plătesc taxe, respectă regulile de bună purtare şi în trafic, şi la coadă la pâine, în vreme ce alţii râd şi spun, vezi băi fraiere, tot eşti prost, de fapt eu te-am lăsat să faci toate ăstea.

Fiţi, totuşi, fără griji, o să ajungă la toată lumea.

Mă refer şi la boală,

Şi la vaccin”, a scris Gabriel Diaconu.

O doamnă, Elena Elena (așa se recomandă), îmi scrie că îmi cedează vaccinul.

Îmi plac la nebunie acești oameni, cum își…

Publicată de Gabriel Diaconu pe Sâmbătă, 24 aprilie 2021

Acest mesaj survine după ce tot mai multe campanii antivaccin au luat amploare, dar şi după ce în tot mai multe judeţe listele de aşteptare pentru vaccin sunt goale.

Este vorba despre Vrancea, Suceava, Giurgiu şi Mehedinţi. Listele de aşteptare sunt goale aici, indiferent de vaccin. Nu sunt doritori nici pentru Pfizer, nici pentru Moderna, nici pentru AstraZeneca.

Ţinta autorităţilor este ca până la 1 iunie să se vaccineze 5 milioane de români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here