Stirileprotv Stiri Socante Caz șocant în Spania. Un bărbat și-a ucis mama și apoi i-a mâncat cadavrul Caz șocant în Spania. Un bărbat și-a ucis mama și apoi i-a mâncat cadavrul

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Spania a fost dus în fața judecătorilor după ce și-a ucis mama și apoi a mâncat timp de 2 saptamâni din cadavrul ei, scrie BBC.

Alberto Sánchez Gómez a fost arestat în 2019 după ce poliția s-a dus la casa mamei sale în vârstă de 66 de ani în urma unor sesizări din partea prietenilor care erau îngrijorați de absența femeii.

Poliția a declarat că a găsit părți ale corpului unui femei împrăștiate în jurul apartamentului – unele păstrate în recipiente de plastic.

Inculpatul a declarat instanței că nu-și amintește faptele oribile pe care le-a produs. El ar fi suferit de tulburare de personalitate și de dependență de droguri.

Presa spaniolă spune că inclupatul era cunoscut de poliție din cauza violenței împotriva mamei sale, María Soledad Gómez, și că a încălcat un ordin de restricție în momentul arestării sale.

Unele rămășițe umane erau în curs de a fi gătite, iar altele depozitate în containere, relatează ziarul El Mundo.

Acuzatul, care avea 26 de ani la acea vreme, ar fi mărturisit că și-a sugrumat mama și a spus că uneori a mâncat părți din corpului ei și uneori i le dădea și câinelui.
Procesul continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here