Un bărbat i-a crăpat capul soţiei cu o bâtă şi a îngropat cadavrul pe malul Crişului. Nouă copii au rămas fără mamă

O crimă oribilă a fost descoperită, sâmbătă, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au găsit în aceeaşi seară şi corpul victimei. Autorul a fost reţinut pentru 24 ore.

Un bărbat din Tinca şi-a ucis soţia, mamă a 9 copii, apoi a împachetat cadavrul într-o pătură şi l-a îngropat pe malul Crişului Negru. Cadavrul a fost descoperit îngropat pe malul Crişului Negru, între Tinca și Belfir, având multiple lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.

„Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul”, a declarat, duminică, pentru Bihoreanul, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican.

Victima este o femeie în vârstă de 56 ani, mamă a 9 copii, şi ar fi fost ucisă, vineri, de soţul ei, care a lovit-o cu o bâtă în zona capului, a împachetat cadavrul în pătură şi l-a îngropat. Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă seara. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată de judecată cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii urmează să lămurească circumstanţele în care s-a comis fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here