Băiețel de 2 ani, MORT în CHINURI GROAZNICE după ce iubitul mamei l-a bătut, muşcat şi sufocat

Un bărbat din Florida, în vârstă de 30 de ani, a mușcat, a bătut și strangulat băiatul de doi ani al iubitei sale până la moarte pentru că a urinat pe canapea. După oroare a sunat-o pe mamă pe FaceTime și i-a arătat trupul micuțului.

Poliția spune că Alegray Damiah Jones, în vârstă de 30 de ani, care era într-o relație cu mama băiatului, a recunoscut că l-a lovit pe copilul mic joi seara târziu. În loc să sune la 911, Jones, din Winter Haven, Florida, a început să-i trimită mesaje text prietenei sale la ora 23.00 în timp ce ea se afla la locul de muncă, determinând-o să ceară ajutor.

Jones a fost acum acuzat de omor, relatează The Lakeland Ledger.

 

A susținut că a încercat să-l „trezească” mușcându-i antebrațul

 

Poliția a ajuns la apartamentul din Lakeland în jurul orei 00.45, înainte ca paramedicii să-l ducă pe copil la spital, unde a murit la scurt timp după sosire.

Jones ar fi spus detectivilor că l-a „tras” pe băiat pe mână și de picior și l-a aruncat pe o saltea cu aer. Ofițerii spun că el a ridicat apoi copilul și l-a ținut cu forța de propriul corp, strângându-i propriul braț pe stomacul copilului. Jones l-a dus apoi pe băiat la baie, unde a vărsat și l-a așezat din nou pe salteaua de aer.

Ulterior, el a găsit victima fără răspuns și a susținut că a încercat să-l „trezească” mușcându-i antebrațul, spune poliția. După ce i-a trimis mesaje text mamei băiatului, ea l-a sunat din nou pe FaceTime. După ce i-a arătat corpul copilului, ea a chemat imediat ajutoare.

 

Moartea băiatului este o omucidere prin traumatism forțat

 

Câteva vânătăi, sângerări ale creierului, o deteriorare a ficatului și „urme de mușcături umane adulte probabil la antebrațul stâng” au fost găsite pe victimă.

Medicul legist dr. Stephen Nelson a decis că moartea băiatului este o omucidere prin traumatism forțat.

Jones a fost acuzat de uciderea gravă a unui copil și este reținut în închisoarea din județul Polk, fără cauțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here