Raed Arafat știe cum pot face românii cumpărături dacă magazinele se închid la ora 18.00: „Ieși într-o pauză”

În ultimele săptămâni, din cauza numărului foarte mare de noi cazuri de coronavirus, autoritățile au luat noi măsuri de prevenție, iar una dintre aceasta este închiderea magazinelor la ora 18.00 în anumite zone din țară.

Chiar dacă această decizie a fost aspru criticată în mediul online, mai mulți români afirmând că în acest fel se vor aglomera și mai mult marile centre comerciale, Raed Arafat a găsit soluția pentru ca românii să poată face cumpărături fără a se înghesui.

„Sunt două măsuri care au fost adoptate şi nu sunt ridicate. Telemunca îţi permite să fragmentezi programul, să ieşi într-o pauză, să cumperi şi să te întorci. Și decalarea programului. Orice angajat trebuie să solicite angajatorului să o facă”, a spus Raed Arafat la un post de știri.

Mai mult decât atât, acesta a afirmat că, în această perioadă, el își face cumpărăturile online, fără a se deplasa la magazin, și că Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI, structură pe care o conduce, a adoptat programul de lucru decalat, astfel că angajaţii își pot face cumpărăturile în timpul zilei.

foto: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here