Ele sunt cele cinci fete dispărute din centrul de plasament. Alertă în România. UPDATE

Ele sunt cele cinci fete, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, dispărute dintr-un centru de plasament din orașul Dorohoi, județul Botoșani.

Poliţiştii din Botoşani cer sprijinul populaţiei pentru identificarea a cinci adolescente care au fugit, sâmbătă, dintr-un centru de plasament din municipiul Dorohoi.

Autoritațile au fost sesizate duminică de către reprezentanții unui centru de plasament din Dorohoi cu privire la faptul că cinci fete au părăsit centrul sâmbătă, cu învoire pentru câteva ore, și nu au revenit. IPJ Botoșani precizează că minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament și în trecut, fiind găsite de fiecare dată fie în Dorohoi, fie în Botoșani.

Ele sunt cele cinci fete dispărute din centrul de plasament. Alertă în România. UPDATE

Fetele au vârste cuprinse între 13 și 17 ani:

 

Cobzariu Florentina, de 16 ani. Semnalmente: 1,60 înălțime, ochi căprui, păr castaniu, aproximativ 56 de kilograme. Vestimentație la momentul plecării: geacă neagră, blugi de culoare albastră, încălțăminte închisă la culoare.

Pandel Ana-Maria, de 15 ani. Semnalmente: 1, 70 înălțime, ochi negri, ten măsliniu, față ovală, păr brunet creț, aproximativ 56 de kilograme. Vestimentație la momentul plecării: Geacă, pantaloni din imitație de piele, încălțăminte, toate de culoare neagră (UPDATE: Găsită).

Viciriuc Ionela, de 17 ani. Semnalmente: 1,64 înălțime, ochi albaștri, păr șaten, 57 de kilograme. Vestimentație: geacă din material de tip blue-jeans, de culoare albastră cu bej, pantaloni de culoare albastră, încălțăminte închisă la culoare.

Viciriuc Florentina, de 16 ani.Semnalmente: 1, 60 înălțime, ochi căprui, păr șaten, 70 de kilograme. Vestimentație: geacă de culoare neagră având model cu dungi gri, blugi de culoare neagră, încălțăminte roz.

Ungureanu Denisa, de 13 ani. Semnalmente: 1, 58 înălțime, ochi căprui, 48 de kilograme, păr brunet. Vestimentație: Hanorac de culoare neagră, pantaloni de culoare verde închis, încălțăminte de culoare alb cu roșu.

Cei care dețin informații cu privire la cele cinci minore sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

UPDATE, 9.15

Una dintre cele cinci adolescente care au fugit sâmbătă dintr-un centru de plasament din municipiul Dorohoi a fost identificată, duminică seară, pe raza localităţii, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, fata găsită este Ana Maria Pandel, în vârstă de 15 ani, care a declarat poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni în perioada în care a lipsit din centru.

„Minora a fost internată într-un centru de plasament de pe raza municipiului Botoşani”, a precizat Nenişcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here