Italia. Un român, violator în serie, a fost arestat. Își răpea victimele de pe stradă și le abuza zile la rând. Poliția face apel la populație

Un român care din câte se pare era violator în serie a fost arestat în Italia, la Salerno. Acesta răpea victimele după care le abuza zile la rând. Polițiștii italieni fac apel la populație în căutare de alte persoane abuzate pentru că se crede că acesta ar avea mult mai multe victime la activ. 

Carabinierii din Salerno au arestat sâmbătă un român în vârstă de 36 de ani sub acuzația de viol.

În ianuarie, el a bătut și a violat o ucraineancă de 27 de ani, după ce a sechestrat-o timp de patru zile. Aceasta a fost bătută și forțată să întrețină relații intime. Femeia i-a mărturisit că știe despre cel puțin o altă victimă a atacatorului său.

Așa au ajuns carabinierii la o altă victimă de origine ucraineană de 41 de ani, care a mărturisit că a suferit aceleași orori timp de cinci zile, în august 2020.

Primele dovezi și probe ridicate de anchetatori au făcut posibile măsuri pentru protejarea victimelor și s-au solicitat măsuri suplimentare de precauție din partea Autorității Judiciare. Românul a fost identificat în Piazza San Francesco și arestat.

Nu este exclus ca alte femei să fi fost victimele sale, motiv pentru care Carabinierii invită pe cei care ar putea ști despre alte abuzuri să se deplaseze imediat la Secția din Salerno pentru a depune o plângere, relatează Il Matino. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here