Spania. PANICĂ într-un cartier din Madrid, după ce două bande s-au împușcat în plină stradă – VIDEO

Scene șocante, aseară, într-un cartier din Madrid. Membrii unor bande s-au confruntat în plină stradă inclusiv cu arme de foc. Imaginile surprinse de locuitorii din zonă au ajuns pe rețelele de socializare. 

Cartierul Ciudad Lineal a fost, joi seară, scena unui conflict armat între două bande rivale. Imaginile surprinse de locuitorii din zonă au fost difuzate pe rețelele de socializare, inclusiv de către autorități.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 21:30 la intersecția străzilor Hermanos Gómez și Los Collados, în cartierul Pueblo Nuevo și foarte aproape de La Elipa.

În imagini se observă un conflict între mai mulți tineri. La un moment dat, unul dintre ei scoate un pistol și trage patru focuri de armă, după care îl ascunde într-o mașină parcată. În total, pe imagini se aud șase focuri de armă, potrivit 20minutos.es.

Poliția: „Cel mai probabil, o reglare de conturi”

 

Într-un mesaj postat pe Twitter, sindicatul de poliție JUPOL precizează că cel mai „probabil” este vorba o „reglare de conturi între bande”. „Bandele sunt o PROBLEMĂ care trebuie abordată cu cea mai mare forță”, se mai arată în mesaj.

VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here