Diana Şoşoacă, George Simion şi Claudiu Târziu au fost amendaţi cu câte 15.000 de lei fiecare după protestul care a degenerat în acte de violență

Diana Şoşoacă, George Simion şi Claudiu Târziu vor fi amendaţi cu câte 15.000 de lei fiecare, după protestul care a avut loc, luni, în Bucureşti, relatează Digi24, citând surse. Alături de aceştia, încă 5 persoane care au fost implicate în manifestaţia din Capitală, unde numărul participanţilor a fost peste limita maximă admisă de lege şi care s-a soldat cu violenţe, vor fi amendate cu câte 15.000 de lei.

Reamintim că, în ultimele zile, în Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării au avut loc proteste împotriva obligativităţii de a purta mască şi împotriva restricţiilor impuse de autorităţi.

Ultimul protest a avut loc miercuri, când câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Universităţii din Bucureşti, după care au mărşăluit pe traseul Universitate – Calea Moşilor – Bulevardul Ştefan cel Mare – Piaţa Victoriei, unde s-au întâlnit cu un grup mai mic de protestatari în faţa sediului Guvernului. La majoritatea protestelor a participat şi George Simion, liderul AUR.

Protestele au fost marcate de momente tensionate în special luni, când la finele manifestaţiei din Capitală a avut loc o altercaţie între protestatari şi jandarmi, 12 jandarmi fiind răniţi. La Bacău, medicilor li s-a strigat „asasinilor”, iar la Piteşti s-a scandat „afară cu ungurii din ţară”.

La toate protestele ce au avut loc în aceste zile, măsurile de prevenţie impuse de autorităţi au fost încălcate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here