Raed Arafat, prima reacție după ce românii au ieșit în stradă! Ce mesaj a avut pentru protestatari

Întreaga planetă este luată cu asalt de cel de-al treilea val al pademiei de coronavirus, iar numărul de noi cazuri de persoane confirmate cu COVID-19 crește de la o zi la alta.

În România, autoritățile au luat noi măsuri de prevenție, iar populația pare că este împărțită în aceste momente în două tabere: cei care sunt de acord cu decizia luată de guvernanți și cei care nu mai vor restricții.

Aceștia din urmă chiar au început să iasă în stradă și să protesteze în mai multe orașe din țară, strigând „Libertate”! După două seri de proteste, Raed Arafat a ieșit public, potrivit Știrile PRO TV, și a avut un mesaj pentru protestatari.

 

„Nu am ce să comentez, decât că protestează şi vin cu puncte de vedere pe care trebuie să le probeze. Realitatea din România este alta din punct de vedere al pandemiei. Dacă luăm cazurile active, sunt 77.082. Unde eram în 5-6 martie: la 47.000. În 28 feb – 41.000. La 34.000 am ajuns la 4 februarie. Azi suntem mai mult decât dublat ca şi cazuri şi poate lua o tendinţă de creştere dacă nu respectăm regulile. Cei care urlă să ne spună cum văd ei lucrurile”, a spus Raed Arafat.

foto: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here