Denise Rifai, reacție față de proteste: „Ce penibil! Ei nu sunt ROMÂNIA!“

Vedeta Kanal D Denise Rifai se revoltă şi transmite un mesaj pe pagina sa de facebook, privind protestele de ieri și din această seară din țară. În mai multe oraşe, românii au ieşit luni după-amiază în stradă pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de restricţiile anti-COVID impuse de autorităţi.  

“Ce penibil!!!!! Ce proteste sunt astea???!!!!!! Cine sunt cei care protestează cu petarde și de ce???! O Europa întreagă e închisă! Toate statele occidentale sunt închise și, la noi, câteva “capete luminate” din “distinsa” clasă politică au aglutinat niște agitatori/huligani, pe care i-au înserat între asa-zișii protestatari ca sa arunce cu petarde! Deosebit!!!! Sper din toată inima ca Guvernul României să urmeze, cu strictețe, strategia pe care o au configurata pentru aceasta perioada! Nu ne conduc câțiva huligani care, clar, sunt plantați cu un scop precis! Ei nu sunt România! Democrație NU înseamnă proteste politice pe sănătatea noastră! Și noi avem dreptul Constituțional și Democratic la sănătate”, a scris Denise Rifai pe facebook.

În mai multe oraşe din ţară oamenii au ieşit luni după-amiază în stradă pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de restricţiile anti-COVID impuse de autorităţi.  Manifestanţii scandează lozinci antiguvernamentale şi cer demisii. Acestor proteste li s-au alăturat şi reprezentanţii AUR, care critică măsurile luate de autorităţi în contextul pandemiei şi cer ridicarea „de urgenţă” a restricţiilor anti-COVID. Protestele sunt în desfăşurare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here