Persoana care a amenințat-o pe Maia Morgenstern a fost reținută pentru 24 de ore

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunțat luni că suspectul în cazul amenințărilor primite de actrița Maia Morgenstern a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, procurorii au dispus urmărirea penală faţă de o persoană pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Conform procurorilor, suspectul a trimis în 27 martie de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea ameninţări cu moartea şi cu alte vătămări „la adresa persoanei vătămate şi la adresa angajaţilor Teatrului Evreiesc de Stat”.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 29.03.2021, ora 09:30 prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus declinarea de soluţionare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 spre competentă soluţionare”, se mai arată în comunicat.

Actrița Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea într-un mesaj semnat de partidul AUR. Președintele George Simion susține că este vorba despre o „intoxicare incalificabilă” și anunță că persoana care a trimis mesajul nu este membru al partidului pe care îl conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here