Prima imagine cu femeia care a atacat-o pe Mirelei Vaida. Cine este aceasta

După ce a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, agresoarea acesteia a plecat de la sediul emisiunii însoțită de polițiști. Prima imagine cu atactoarea vedetei de la Acces Direct. În cadrul ediției de astăzi a emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a cerut colegilor săi să fie prezente imaginile cu cea care a atacat-o în timpul transmisiunii live de vineri de după amiază.

Prezentatoarea a făcut un apel celor de acasă care au văzut-o pe femeia care a atacat-o și dacă știu mai multe detalii despre ea, cine e de fapt și cumva dacă a mai atacat și alte persoane în trecut până când a ajuns să intre în studio-ul de la Antena 1. Mirela Vaida este în continuare speriată, mai ales că viața i-a fost pusă în pericol, însă a reușit să se ferească la timp din fața pietrei uriașe cu care agresoarea a intrat în platou.

Ea a fost reținută de polițiști la scurt timp după incidentul grav din direct, iar acum se află internată la spitalul Obregia, acolo unde a fost și cu doar câteva zile în urmă, înainte de atacul din direct.

Mirela Vaida a fost ajutată de colegi să scape

În momentul în care atacatoarea a pătruns în direct, unul dintre colegii săi de platou a sărit imediat în fața agresoarei pentru ca Mirela Vaida să nu fie lovită.

Ea i-a mulțumit în direct lui Vlad, cel care a fost primul care a văzut acțiunea, spunând că tânărul a salvat-o.

”Îți mulțumesc Vlad. Vlad e omul care îmi aduce mie cana cu apă, care îmi aduce microfonul. El este Vlăduț și vreau să-i mulțumesc că e primul care a reușit să o oprească pe femeie.”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here