Deputat PNL, dezgustat de Diana Șoșoacă, după dansul de la protest: „Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie“

Deputatul PNL, Pavel Popescu, se declară „dezgustat“ de  spectacolul oferit de senatoarea Diana Sosoaca la protestul față de restricțiile anti-COVID de sâmbătă, atunci când s-a dansat pe Pink FLoyd.

Parlamentarul liberal afirmă că locul ei ar fi „la spitalul de psihiatrie. Sau cel puțin nu în Parlament.“

„Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici un zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconștienți cu privire la aceste subiecte și cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile.

Dragilor, în timp ce această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie să distribuie niște video-uri live din lupta pentru viețile noastre. Poate asta ne va trezi totuși la realitate.

Voi căuta soluții pentru o legislație mai aspră împotriva unor fenomene de genul Șoșoacă. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel puțin nu e în Parlament. Reactivăm inițiativa #fărănebuniînfuncțiipublice“, scrie parlamentarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here