A fost totul regizat?! Mirela Vaida rupe tăcerea. Vedeta Antena 1 dă cărţile pe faţă, după ce a fost atacată

După incidentul şocant din platoul de la Acces Direct, au apărut acuzaţiile la adresa Mirelei Vaida. Mai multe voci au lansat ipoteza că ar fi vorba doar despre o regie pusă la cale cu scopul creşterii ratingului. Acum, Mirela Vaida a rupt tăcerea şi a dat cărţile pe faţă.

Scene şocante la Antena 1, în platoul emisiunii Acces Direct! O femeie complet dezbrăcată a intrat în platou şi a aruncat o piatră spre Mirela Vaida. Din fericire, agresoarea a fost imobilizată rapid de către un coleg al prezentatoarei. Vedeta Antena 1 a fost afectată în mod vizibil de acest atac, izbucnind în lacrimi.

Se pare că femeia i-ar fi strigat Mirelei Vaida: ”Să-mi dai banii! Să-mi dai banii!”. Poliţia a intervenit de urgenţă şi au reţinut-o pe agresoare. Ulterior, surse judiciare au lansat public un comunicat, pentru stiripesurse.ro. Agresoarea de la Acces Direct ar fi fost externata în dată de 12 martie, de la Spitalul Obregia, acolo unde primise diagnosticul de “retard”.

„Nu. Nu există aşa ceva. Niciodată în viaţa mea n-am făcut astfel de lucruri. Nu suntem la o emisiune de divertisment sau farse. Îmi este teamă că cei pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem să nu se răzbune. În acest moment îmi este teamă pentru viaţa mea”, a spus Mirela Vaida, desore ipoteza că totul a fost regizat.

Soţul Mirelei Vaida a venit personal să o ia de la locul de muncă. Vizibil afectată, vedeta Antena 1 este încă în stare de şoc. Însă, este decisă să ia măsurile legale necesare în acest caz.

„N-am realizat ce e până când am văzut pietroiul ăla mare ridicat spre mine şi o femeie goală, care urla continuu ‘sa-mi dai banii’. Şi acum tremur pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit. Spun cei de la poliţie că ar fi o persoană din Iaşi, mai avea o sacoşă cu pietroaie în spate, la intrare”, a mai spus prezentatoarea pentru antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here