Mirela Vaida, luată acasă de soț chiar de pe platourile de filmare, după atacul de la Acces Direct

Mirela Vaida, celebra prezentatoare tv, a fost atacată în direct, în timpul filmărilor de la ”Acces Direct”, de către o femeie dezbrăcată. Vedeta a reușit să se ferească de bolovanul aruncat de atacatoare, evitând astfel o tragedie.

După emisiune, soțul Mirelei Vaida a venit să o ia de pe platourile de filmare. Îmbrăcată sport și cu masca de protecție pe față, artista era afectată de incidentul cu care s-a confruntat în urmă cu câteva ore. Vaida și soțul său au fost însoțiți de către un agent de pază până la autoturism, prezentatoarea TV fiind în continuare speriată.

Imediat după incidentul șocant, Mirela Vaida nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea TV a declarat că este amenințată pe Facebook de către Magdalena Șerban. „Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, după ce a fost la un pas de o tragedie.

„Astăzi, în jurul orei 17.00,  prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical”, informează poliţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here