Mircea Badea s-a ales cu o plângere penală. Este acuzat de instigare împotriva unui procuror

Realizatorul TV Mircea Badea va trebui să se prezinte miercuri la Poliţie pentru a da explicaţii într-un dosar în care este acuzat de instigare împotriva unui procuror, a informat Voxbiz.ro.

Magistratul a depus plângere penală împotriva lui Badea după ce acesta din urmă ar fi vorbit în stilul necenzurat la adresa procurorului.

Iniţial plângerea a fost respinsă, dar procurorul a depus contestaţie la soluţia de clasare şi a avut câştig de cauză. Astfel că acum poliţiştii anchetează fapta, iar Mircea Badea este obligat să meargă la Poliţie.

„Un procuror din Braşov mi-a făcut o plângere penală. Asta e mişto, când procurorii fac plângeri penale, adică eu sunt de mult la next level (n.r. nivelul următor). Deci, mi-a făcut plângere penală că am incitat. S-a clasat. A făcut plângere împotriva soluţiei de neîncepere a urmăririi penale şi o onorată instanţă a zis că nu s-au administrat probele”, a explicat Mircea Badea, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Mai mult, realizatorul TV susţine că mai mult ca sigur acum se va infecta cu noul coronavirus după ce va fi obligat să stea minim o oră faţă în faţă cu oamenii legii pentru a le răspunde la întrebări.

„Onorata instanţă a decis că trebuie să mă duc să dau miercuri cu subsemnatul la miliţie. (…) Justiţia din România are treabă multă. A rezolvat cu pedofilii, cu violatorii, cu tot”, a declarat Badea, luni seara, la postul de televiziune la care lucrează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here