Tragedie în Italia. Cristina, o tânără româncă însărcinată, a MURIT pe loc într-un groaznic accident. Iubitul român, în stare gravă

Cristina D., o tânără românca de doar 25 de ani și-a pierdut viața într-un groaznic accident produs astăzi în Italia, în Caorle.  Românca era însărcinată. 

Accidentul a avut loc astăzi pe drumul metropolitan 54, lângă Lido Altanea din Caorle, în fața campingului Pra delle Torri. Tânăra româncă de doar 25 de ani, care era însărcinată în patru luni și-a pierdut viața pe loc.

În stare extrem de gravă este și iubitul român al acesteia în vârstă de 27 de ani.

Din primele informații făcute publice de presa italiană se pare că românii se aflau în autoturismul marca Opel. Din motive încă necunoscute, unul dintre autovehicule a intrat pe contrasens. Mașina românilor s-a izbit frontal de mașina unui italian în vârstră de 61 de ani. Italianul conducea un jeep, astfel că impactul a fost nimicitor pentru conaționalii noștri.

A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru ca românii să poată fi extrași din fiarele contorsionate. Din păcate, paramedicii nu au putut decât să constate decesul Cristinei, care se pare că se afla la volan. Iubitul ei a fost transportat la spitalul Angele din Mestre în stare gravă.

Bătrânul italian a avut doar niște contuzii, fiind foarte ușor rănit.

2. -imagine fara descriere- (accident-grav-ciocnire-frontala-poza-neutra.jpg)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here