Crima care a șocat Germania: Un tată și-a violat și lovit fiul de 2 ani până la moarte. Denis: „Mă simţeam mai bine când îl băteam”

Denis a apărut ieri în fața judecătorilor germani după ce a fost acuzat că l-a bătut și molestat sexual pe fiul său vitreg Tim, în vârstă de 2 ani, până la moarte, „ori de câte ori avea chef”, în timp ce mama copilului „nu a făcut nimic” pentru a opri violența.

Ororile au avut loc în Querfurt, districtul Saalekreis în sudul landului Saxonia-Anhalt, Germania. Mama copilașului şi iubita lui Denis este şi ea judecată pentru complicitate întrucât nu a reușit să oprească îngrozitorul abuz. Femeia a fost identificată doar ca Uta F din cauza legilor locale privind confidențialitatea.

În mod șocant, pe telefonul suspectului au fost descoperite peste 30 de videoclipuri care arătau abuzurile sexuale și tortura pe care ar fi suferit-o băiețelul. În timpul procesului, Denis a spus: „Uta s-a certat cu tatăl biologic al lui Tim cu privire la custodie. Ea mi-a dat starea de spirit proastă. Seara, când venea un zgomot din camera lui Tim, ea mă trimitea pe mine. Am fost lapidat, beat și frustrat. În camera copilului când m-am dus l-am lovit brusc și toată frustrarea a dispărut”.

 

Denis a recunoscut că a abuzat sexual băiețelul

 

Denis a recunoscut că s-a strecura adesea în camera băiețelului pentru a-și da elibera furia asupra copilului fără apărare.

„Ori de câte ori aveam chef, mergeam în camera copilului. Mă simțeam mai bine când îl băteam”, a adăugat suspectul.

Cei prezenți în sala de judecată au fost șocați de admiterea inculpatului.

Denis a recunoscut că a abuzat sexual băiețelul: „Când am văzut ulterior videoclipurile pe telefonul meu, am fost șocat”.

 

„Uta a drogat băiatul!”

 

Sala de judecată a auzit, de asemenea, despre dependența lui Denis de metamfetamina cristalină.

O autopsie a spus că nivelul găsit în corpul copilului a fost de 3.700 nanogramme de metamfetamină per litru de sânge.

Cu toate acestea, Denis a negat cu tărie afirmația că ar fi drogat băiatul.

În schimb, a încercat să-l incrimineze pe fostul său partener, spunând: „Când am plecat, mai era metamfetamină de cristal pe masă. Poate că Uta i l-a dat pentru a-l liniști”.

Mama lui Tim, în vârstă de 36 de ani, neagă toate acuzațiile împotriva ei. Ea a declarat instanței că nu a observat ce i-a făcut partenerul ei copilului, deoarece poartă dopuri pentru urechi.

Procesul continuă, informează thesun.co.uk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here