Diana Șoșoacă: „Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor”

Exclusă din grupul senatorilor AUR, Diana Șoșoacă spune că este curtată de toate partidele. Senatoarea care a intrat în Parlament în urma unui acord între partidul lui Ninel Peia și AUR spune însă că, deocamdată, se simnte bine în pielea parlamentarului independent, neafiliat.

Ea a ironizat o declarație recentă a liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a spus că nu crede că venirea Dianei Șoșoacă în PSD ar putea periclita relațiile formațiunii cu Internaționala Socialistă. Șoșoacă spune însă că nu o tentează înscrierea în PSD.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul ‘dacă ea nu ne vrea, noi o vrem’. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară.

Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și acele legi abominabile: le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

Ea nu a dorit să comenteze despre propunerile primite, dar a precizat că nu o atrage PSD. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marți, asupra unei eventuale primiri a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD.

Ciolacu a precizat de la început că nu a existat o astfel de discuție dar nici nu a respins o astfel de perspectivă.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța.

Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a declarat Marcel Ciolacu într-un interviu pentru DC News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here