Băiețel de șapte ani, bătut de tatăl unei colege de școală. Copilul refuză să mai meargă la unitatea de învățământ

Un băiețel de șapte ani a fost bătut de tatăl unei colege la Școala Generală din Repedea. În urma acestui eveniment, copilul refuză să mai meargă la unitatea de învățământ. O colegă de clasă a micuțului le-a spus părinților că Abel ar fi lovit-o și că nu mai vrea să meargă la școală.

După cele auzite, tatal fetei s-a dus în clasă și l-a pălmuit pe băiețel.

Băiețel de șapte ani, bătut de tatăl unei colege

În urma celor întâmplate, mama lui Abel a mers la politie, iar în cele din urmă a ajuns la secția de poliție și bărbatul care i-a agresat fiul. Acesta și-a recunoscut fapta și a precizat că fiica lui l-a mințit deoarece își dorea să scape de cursuri.  Abel refuză să mai participe la cursuri în urma celor întâmplate și va fi consiliat de un psiholog.

”Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel.

Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față. Mama elevului a fost chemată la școală de învățătoarea lui Abel. Ajunsă la unitatea de învățământ, directorul i-a explicat mamei despre cele întâmplate. Neștiind ce să facă, mama fratelui meu m-a sunat. Am sfătuit-o să mergem la poliție.

Am însoțit-o la sediul poliției unde a dat o declarație. După un timp, am fost informați că bărbatul în vârstă de aproximativ 48 ani, a fost chemat la poliție, unde și-a recunoscut fapta. El ar fi spus că fata a mințit că fratele meu a lovit-o doar pentru a nu merge la școală. Fratele meu va fi dus la psiholog pentru că nu mai vrea să meargă la școală de frică”, a dezvăluit fratele băiețelului pentru Antena 3.

 

O educatoare din Feteşti s-a filmat cum pălmuieşte un copil

Un caz cutremurător a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Tristul episod a avut loc la Fetești, acolo unde o educatoare s-a filmat în timp ce pălmuia un copil.

Video-ul a fost postat pe grupul de WhatsApp al clasei: „Aştept laude şi idei de viitor!“, spunea educatoarea.

Mama unui alt copil din clasă a povestit că a vizionat cu groază imaginile trimise de educatoare pe grupul de WhatsApp al clasei. Aceasta a vrut astfel să se laude în faţa tuturor părinţilor cât de exigentă este ea cu micuţii.Imaginile care au ajuns pe internet şi au provocat revolta a mii de români au fost filmate de educatoarea unei grădiniţe din Feteşti.

La fel a patit si un băiat care l-ar fi lovit cu mingea pe un alt copil. Acesta a fost bătut crunt de părinţii celui din urmă. Totul s-a întâmplat într-un parc din Timiş.

În urma cu câteva zile un băiețel de șapte ani a fost bătut de tatăl unei colege la Școala Generală din Repedea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here