Ancuța Cârcu, lider AUR, arestată în dosarul „Proxeneții de Tenerife”: „Eu nu contorizez păsărica nimănui!”

Ancuța Cârcu, lider al unei filiale AUR și suspectă într-un dosar de proxenetism, a primit, astăzi, mandat de arestare.

Mandatul a fost emis de judecătoria din Turda. Procurorii o acuză pe Cârcu că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei.

În dosarul cunoscut sub numele „Proxeneții de Tenerife” s-au mai emis mandate de arestare pentru încă patru persoane, care în momentul de față nu se află în țară. În schimb, Ancuța Cârcu a confirmat că se află în țară.

„Sunt în țară… Mă duc să-mi pregătesc valiza și să plec”, a spus ea într-o declarație telefonică.

 

Cârcu: „Nu mă interesează ce fac fetele după program”

 

Cârcu susține că este „prim-vicepreședinte al filialei AUR Galați, unde este membru cu adeziune semnată”.

Referitor la activitățile în legătură cu care o acuză procurorii, ea confirmă că deține un club unde „domnii plătesc băutura fetelor” care lucrează în local, dar că nu este treaba ei ce fac angajatele după program iar ea, personal, „nu contorizează păsărica nimănui”.

„Se spune că am determinat două angajate (…) și le-am pus localul meu luxos la dispoziție, cu permisiunea mea, că eu îl controlez. Eu administrez un local care mi-a rămas de la fratele meu mort. Eu nu mă ocup cu așa ceva și toți vor vedea că sunt nevinovată. Acolo la mine nu există ce se spune. Nu mă interesează ce fac fetele după program”, a spus Cârcu la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here