Belgia. Doi frați ROMÂNI, EXECUTAȚI de un fost OFIȚER de POLIȚIE: „Constantin și Gabriel aveau câte un GLONȚ în CAP”

Francis Vandy, în vârstă de 71 de ani, fost comisar al poliției judiciare din Charleroi, va apărea în fața Curții Assize din Hainaut, Belgia, în perioada următoare, fiinda acuzat de uciderea lui Gabriel şi Constantin, doi frați români de 45 și 48 de ani, care au venit să pescuiască în iazul său de la Forchies-la-Marche în august 2019. 

Fostul polițist nu recunoaște că i-ar fi ucis pe cei doi frați români, însă anchetatorii au descoperit că ar fi avut un conflict cu unul dintre români, cu aproximativ un an înainte de nenorocire, informează astăzi jurnaliștii de la lanouvellegazette.sudinfo.be.

În urmă cu doi ani, în noaptea de 29 spre 30 august 2019, Constantin și Gabriel au fost găsiți morți pe malul unui iaz la Forchies-la-Marche după ce fiica unuia dintre ei i-a dat dispăruți.

„Persoanele dispărute au plecat să pescuiască pe un iaz din apropiere, iar un poliţist a mers să investigheze zona. Ştia locurile şi i-a găsit pe cei doi, decedaţi. Ucişi cu o armă de foc. Amândoi aveau câte un glonț în cap. Cu siguranţă a fost o crimă premeditată”, spunea la acea vreme procurolul Vincent Fiasse.

 

Cei doi frați români lucrau în Bruxelles

 

Constantin și Gabriel veneau des la pescuit în zona în care au fost găsiți morți. Cei doi frați români locuiau și lucrau în Bruxelles și nu aveau antecedente penale.

Acum, Francis Vandy urmează să fie prezentat în fața judecătorului pentru a-i stabili pedeapsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here