O blestem pe judecătoare să simtă copiii ei ce simte copilul meu . Elena Udrea, după condamnarea la opt ani de închisoare

Elena Udrea participa la sedinta Camerei Deputatilor in care se voteaza solicitarile Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, de încuviintare a arestarii sale preventive, in Bucuresti, luni, 9 februarie 2015. Camera Deputatilor va da sase voturi distincte cu bile pentru solicitarile Justitiei în privinta Elenei Udrea, dintre care trei pentru începerea urmaririi penale în doua dosare si înca trei pentru arestare preventiva, a stabilit Biroul Permanent al Camerei. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se declară șocată după condamnarea de marți, la 8 ani de închisoare cu executare. Ea susține că acuzațiile care i s-au adus sunt absurde și a atacat-o dur pe judecătoarea care a pronunțat decizia de marți.

„Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat”, a spus Elena Udrea, la Antena 3.

Ea a atacat-o dur pe judecătoarea care a condamnat-o: „Nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar.

Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”.

Elena Udrea a susținut că nu va mai pleca din țară și a adăugat că speră că la apel i se va da dreptate.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here