Anglia. ROMÂNII bănuiți că și-au OMORÂT BEBELUȘUL, în fața judecătorilor: „NU l-am UCIS noi!”

Mihai-Cătălin G., în vârstă de 28 de ani, si Gabriela I., în vârstă de 35 de ani, au fost arestați în urma morții lui Robert, de numai șase luni, luna trecută. Astăzi, ce doi părinți români s-au prezentat în fața judecătorilor de la Curtea Coroanei din Liverpool, negând acuzația de omor.

Pe data de 8 februarie, medicii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă la locuinţa românilor din Widnes, comitatul Cheshire, după ce Mihai şi Gabriela au observat că Robert nu respiră. Bebelușul a fost dus la spital, însă medicii nu au reuşit să-l salveze, astfel că au declarat decesul acestuia la câteva ore de la intervenţia efectuată la locuinţa românilor.

Gabriela și Mihai au fost ajutați de un traducător în timpul ședinței și au vorbit pentru a confirma detaliile lor personale și au fost acuzați de uciderea bebelușului lor.

 

„Nu au fost responsabili pentru moartea copilului lor”

 

Phillip Tully și Jeremy Rawson, avocații românilor, nu au solicitat cauțiune.

„Domnul Mihai Cătălin G. indică faptul că nu a fost responsabil pentru moartea copilului său”, a spus avocatul apărării.

Totodată, avocatul româncei a susținut același lucru.

Cei doi români vor rămâne după gratii până la finalizarea procesului. Mihai este închis într-o închisoare privată din Liverpool, iar Gabriela este încarcerată într-o închisoare pentru femei din Styal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here