Anchetatorii au luat o nouă decizie împotriva individului care a trântit un copil de 13 ani de pământ, în Hunedoara. Ce se întâmplă cu dosarul său

  • Alexandru Cobzaru se află în arest prevenitv de mai bine de o lună,după ce a trântit în cap un copil, într-un loc de joacă din Hunedoara.
  • După ce a fost agresat, copilul de 13 ani a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă.
  • Recent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a preluat dosarul penal în care este cercetat Alexandru Cobzaru.

Alexandru Cobzaru, bărbatul care a trântit un copil de 13 ani de pământ, într-un parc din municipiul Hunedoara, se află în continuare în arest preventiv. Însă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a preluat dosarul penal în care este cercetat Alexandru Cobzaru (29 de ani).

În primă fază, individul a fost pus sub învinuire pentru lovire şi alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice şi anchetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Dosarul său a fost trimis, așadar, Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, după ce a fost schimbată încadrarea juridică, din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor, a confirmat, pentru adevarul.ro, procurorul Petru Şooş, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pe data de 8 februarie 2021, un adolescent a ajuns la spital după ce a fost agresat de tatăl copilului cu care s-a luat la bătaie. Ulterior, adultul și-a lovit și propriul copil. Incidentul s-a produs într-un parc din orașul Hunedoara. Copilul și tatăl său au fost audiați de polițiști, iar bărbatul a fost retinut.

Incidentul din parcul hunedorean a fost anunțat la 112. Polițiștii au stabilit că în timp ce se aflau lângă un leagăn doi copii de 7 și de 13 ani s-au certat, iar tatăl celui mai mic l-a trântit la pământ pe adolescent.

Victima a fost transportată de un echipaj al ambulanței la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul l-a lovit și pe fiul său.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe si violență în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției. După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here