Românii din diaspora, atacați de Codrin Ştefănescu: Aţi stat la cozi imense ca să-i votaţi pe reziştii voştri. Poate voi meritaţi, însă noi nu

Codrin Ştefănescu, fost secretar al PSD, atacă diaspora. Printr-un mesaj pe Facebook el a transmis că românii plecaţi în străinătate merită toate atacurile de care au parte acum din partea coaliţiei, pentru că i-au votat.

„Dragi diasporezi, aţi stat la cozi imense ca să-i votaţi pe reziştii voştri! Aţi urlat, ne-aţi înjurat, aţi aprins luminiţele telefoanelor la mitinguri minuţios dirijate de păpuşarii din spate! Aţi susţinut toate aberaţiile, minciunile şi mizeriile promovate de un sistem putred şi profund anti-românesc! V-au manipulat, folosit şi utilizat ca să pună mâna pe putere!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook, duminică.

„Toţi copiii foştilor torţionari, securişti şi comunişti au ajuns azi miniştri, secretari de stat, parlamentari! Iar acum îşi bat jos de voi in fiecare zi! Cu mult cinism, cu multā răutate! Poate voi meritaţi ceea ce aţi votat! Insă nu merităm noi, ceilalţi!”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here