Simona Halep a primit vaccinul anti-COVID. “Mă simt mai în siguranță”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a primit, miercuri, vaccinul anti-COVID, la Institutul Cantacuzino.

După vaccinare, Halep a susținut o declarație de presă în care a transmis că a venit cu inima deschisă și că a primit vaccinul produs de Pfizer.

„Sper ca mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul. Mă liniștește și mă simt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare să am grijă”, a spus Simona Halep.

“Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată”, a răspuns ea, întrebată dacă îi este frică de reacţiile adverse care pot apărea după vaccinare.

Halep a mai spus că vrea să participe la Jocurile Olimpice şi să câştige o medalie, oricare ar fi aceasta.

“Vreau să merg sută la sută la Olimpiadă şi vreau să fac treabă bună. Da, se vorbeşte din ce în ce mai mult despre Olimpiadă. Îmi doresc tare mult medalia, sper să reuşesc să iau una, oricare ar fi ea, şi să ne bucurăm de momentul de acolo. Sper să nu fie greu, aşa cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu”, a spus Simona.

 

Experiența infectării cu SARS-CoV-2

 

În 31 octombrie anul trecut, românca a anunţat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar la 9 noiembrie s-a vindecat, mulțumind medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în această perioadă.

Ulterior, într-un interviu acrodat în decembrie, Simona a declarat că s-a temut de coronavirus încă din luna martie şi că s-a protejat foarte mult, însă totuşi s-a infectat.

“Mie mi-a fost teamă de acest virus încă din martie, m-am protejat foarte mult, am încercat să mă izolez cât am putut de mult, am stat în casă, chiar şi la Constanţa am fost mai rar, dar din nefericire l-am luat. Mi-a fost teamă vreo 10 zile, dar apoi am văzut că totul e ok. Sfatul meu ca toată lumea să se protejeze pentru că nu se ştie cum acţionează de la om la om. Eu mă bucur că nu am avut simptome mari”, spunea atunci jucătoarea de tenis.

Sursa: StirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here