Italia. Minoră, violată de trei români și un italian, pe o alee din parc. Procesul continuă după o scurtă amânare

În 22 februarie a început începe procesul împotriva a trei români și un italian, prezenți în Aragon cu ocazia sărbătorii Madonna di Fatima, în timpul căreia, potrivit acuzației, au abuzat sexual de o fată de 11 ani, după ce au târât-o pe o străduță.

Judecătorul ceruse o oprire momentană a procesului, pentru a verifica eventualele incompatibilități a președintelui primei secții.

Abuzul sexual s-a produs pe 13 mai 2015, în ziua sărbătorii Maicii Domnului din Fatima, în Aragon. Cei patru bărbați: Bogdan Petru Corcoz, 22 de ani, de origine română și rezident în Aragon; Vasile Lucian Isache, 25 de ani, rezident în Aragon și născut în România; Costantin Cosmin Babiuc Pavel, de 24 de ani, cu domiciliul în România și Riccardo Fonte, 60 de ani, din Caltanissetta sunt acuzați de violență sexuală de grup agravată, newsicilia.it.

Fata, care  este parte civilă cu mama ei, reprezentate de avocații Daniela Posante și Antonella Arcieri, a confirmat, în sala de judecată, faptele care au făcut obiectul plângerii care a declanșat ancheta.  „M-au ținut cu forța și m-au violat!”, a povestit victima la proces. Primii martori vor fi audiați pe 12 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here