VIDEO. Nici parlamentarii nu se abțin de la petreceri ilegale. O deputată, chef cu zeci de oameni în Giurgiu

Petrecerile ilegale au devenit obişnuiţă la sfârşit de săptămână. Nici măcar parlamentarii nu fac excepţie. Au apărut imagini de la un chef cu zeci de oameni pe care l-a dat, în Giurgiu, deputata PSD Elena Dinu, membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor. Iar azi-noapte, în Bucureşti poliţiştii au oprit încă o petrecere cu manele, organizată în restaurantul unui hotel.

Ioana Ciurlea, jurnalist Digi24: După petrecerea din Giurgiu organizată de deputata PSD Elena Dinu, cu ocazia majoratului fiului său, polițiștii au dat 45 de amenzi în valoare de 40 de mii de lei și au anunțat că încearcă să-i identifice pe toți participanții la chef. A fost o petrecere cu lăutari, la care s-au făcut dedicații de sute de euro.

Azi-noapte, în București, polițiștii au dat de un alt chef cu interlopi și maneliști, în Sectorul 4, în restaurantul unui hotel. A fost tot o petrecere de majorat. Fiul unui membru al clanului Văncică a împlinit 18 ani, iar atmosfera a fost întreținută de Florin Salam.

Acolo, polițiștii au dat amenzi de 10.000 de lei și au deschis și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Tot în Capitală, oamenii legii au oprit o partidă ilegală de poker, undeva în Sectorul 6. Acolo se adunaseră 15 oameni. Printre participanți se afla și o persoană care ar fi trebuit să stea în carantină la domiciliu. Și aici polițiștii au dat amenzi de peste 70.000 de lei și au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here